Yabancı Personel / Yaşlı Hasta Bakımı Çalışma İzni

Yabancı Personel / Yaşlı Hasta Bakımı Çalışma İzni

yasliAilemizi , yakınımızı emanet edebileceğimiz disiplinli çalışan ve yatılı kalmaya müsait olan olan yabancı personel çalıştırmak ülkemizde suan rağbet gösterilen iş alanlarından ve siz işverenler için tercih sebebi olmuştur.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının belirtmiş olduğu mevzuatta 65 yaş üstü yaşlı veya sağlık raporu bulunan kişiler için bakıma gelen yabancılar da çalışma izni almanıza bir engel bulunmamıştır. Bakım yapacak olan yabancı personeliniz için yurt içi veya yurt dışı başvurusu ile izin alma hakkına sahip olmaktayız. Unutmayalım ki ülkemiz de çalışma izni bulunmayan yabancı çalıştıran işverenlere; Her bir yabancı için, 8.381 TL idari para cezası uygulanmaktadır.

Çalışma izni almak istediğimiz yabancı personeliniz için iki yöntem ile başvuru hakkımız bulunmaktadır. Yurt içi veya yurt dışı diye adlandırdığımız başvuru yöntemlerimiz de yurt içinde Göç idaresinden alınan ikamet izni bulunması yeterlidir. Yurt dışı başvurularımız da ise ülkesinde bulunan Türk Büyükelçiliği ile birlikte yapılmaktadır.

Best danışmanlık personeliniz ve sizin için en uygun olan başvuru yöntemini belirleyerek aklınıza takılan her soru için uzman kadrosu ile size hizmet vermek için hazırdır.

Verdiğimiz Hizmetler;

No Comments

Post A Comment