Mühendis ve Mimar Yabancı Personeller İçin Çalışma İzni Nasıl Alınır?

Mühendis ve Mimar Yabancı Personeller İçin Çalışma İzni Nasıl Alınır?

muhendisÜlkemiz de deneyim ve uzmanlık getiren konular da performans getirileri sebebiyle mühendis ve mimarlık alanların da yabancı uyruklu personel çalıştırmak istemeleri işverenler için tercih sebebidir.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı mühendis veya mimarlık alanlarında çalıştıracak şirketler için öncelikle Türk personel sayısının da bulunması zorunludur.

Bunların yanı sıra denklik alanlarınında çalışma izni başvurusunda olmasa bile daha sonradan bakanlığa sunulması gereken zorunlu evraklar içinde tutulmuştur.

Eğitimini Türkiye de tamamlamış yabancı personeller için geçerli olmayan denklik işlemlerinde ikamet tezkeresi de bulunan personelleriniz için şirket kriterleri de sağlandığı takdir de yurt içi başvurusu ile çalışma izni alınabilir.

Yurt dışı eğitimi olan personelleriniz için de yurt dışı başvurusu ile çalışma izni alınarak , daha sonra ( 6 ay içerisinde ) denklik işlemleri de bakanlığa sunulur.

Best danışmanlık aklınıza takılan her türlü sorularınız da uzman kadrosu ve güçlü referansları ile size hizmet vermek den gurur duymaktadır. Bizimle iletişime geçiniz.

Verdiğimiz Hizmetler;

No Comments

Post A Comment